huwelijkskaarten drukken, huisstijl ontwerpen, drukkerij Amersfoort

Hallo wereld - een goed begin

Als uw kleintje geboren is, wilt u dit het liefst van de daken schreeuwen. Maar met een mooi geboortekaartje bereikt u nog veel meer mensen. Drukkerij van Beek biedt u een enorme collectie geboortekaartjes. Daarnaast drukken wij ook graag uw eigen ontwerp. Stel uw kleine op een persoonlijke manier voor aan de wereld.

Bekijk het ruime aanbod:

Uniek kaartje voor een uniek kindje

Met een geboortekaartje kunt u ontzettend veel kanten op. Onze collectie is zeer ruim en divers: van hip, stoer, modern en kleurrijk tot ingetogen klassiek, dus er zit ongetwijfeld iets naar uw smaak bij. Of ontwikkel samen met ons uw eigen ontwerp-kaartje. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt nu ook wit drukken mogelijk is, bijvoorbeeld op het stoere kraftpapier. Kom langs en laat u overtuigen. Parkeren is gratis en kan voor de deur. Neem onze collectieboeken vrijblijvend een paar dagen mee naar huis om in alle rust een keuze te maken.

Dezelfde dag geleverd
Na de bestelling van uw kaartjes maken wij een (digitale) proefdruk, zodat u het resultaat vooraf kunt bekijken en controleren. En als het dan zover is? Geef dan de geboorte van uw zoon of dochter voor 12.00 uur aan ons door, dan kunt u in de meeste gevallen de geboortekaartjes diezelfde middag nog komen ophalen.

Kom langs

Bekijk het assortiment geboortekaartjes

De nieuwste collecties geboortekaarten zijn binnen! Verwacht u een kindje? Laat Drukkerij van Beek een passende kaart verzorgen voor deze bijzondere gelegenheid.

 

Om alvast een idee te krijgen kunt u kijken op de volgende sites:

Eigen ontwerp

Wilt u een mooie foto of een bijzondere tekening verwerkt hebben op een geboortekaartje? Dat kan! Zo wordt een geboortekaartje natuurlijk nóg persoonlijker. U hoeft geen perfect bestand aan te leveren. Ook als u alleen een grove schets of globaal ontwerp heeft, werken wij dit creatief voor u uit tot een mooie kaart. Wilt u dat iemand met u meedenkt? Loop dan eens bij ons binnen!

Een ontwerp aanleveren

Voor het mooiste resultaat van uw drukwerk is het belangrijk dat u bestanden aanlevert die aan een aantal eisen voldoen. Wij hebben al deze informatie voor u verzameld in een handig pdf-bestand. 

Aanleverspecificaties