Persoonlijk en voordelig: uitnodigingen voor uw huwelijk

Contact

Als u een datum hebt geprikt waarop u in het huwelijksbootje stapt, begint een tijd waarin u van alles gaat regelen. Een mooie en persoonlijke uitnodiging voor het huwelijk mag dan niet ontbreken. Want een onvergetelijke huwelijksdag start natuurlijk met het versturen van een prachtige uitnodiging! Drukkerij van Beek heeft een bijzonder assortiment uitnodigingen. Liever een eigen ontwerp? Ook dat is mogelijk, zonder dat u daarvoor de hoofdprijs betaalt. 

Nieuwsgierig? Kijk alvast op de volgende sites of kom de collectieboeken ophalen om deze rustig samen thuis te bekijken:

Een prachtige kaart voor de mooiste dag van uw leven

Onze collectie huwelijkskaarten is bijzonder: moderne, stoere, chique, romantische, kleurrijke en ook grappige kaarten. Voor ieder bruidspaar bestaat dus de perfecte kaart. Daarmee begint het feest al goed! Of u de uitnodigingen een jaar van tevoren bestelt of met nog een maand te gaan: wij leveren uw kaarten snel en voordelig.

 

Uw eigen ontwerp
Hebt u specifieke ideeën over het ontwerp van een eigen huwelijkskaart, ook dan kunt u op ons rekenen. Wij zetten uw wensen graag om in een mooie uitnodiging. Wij nodigen u graag uit om langs te komen op de Van Beeklaan 77 te Hooglanderveen om uw plannen door te spreken. U kunt voor de deur gratis parkeren.

Meer weten?

Een mooi aandenken aan de dag

Hoe zorgvuldig u ook plant, u houdt vast een paar uitnodigingen over. Lijst zo’n uitnodiging in of laat deze door ons afdrukken op canvas en hang hem op een mooie plek in uw huis. Zo denkt u elke dag nog eventjes terug aan uw bruiloft. Of laat uw gasten op de huwelijksdag hun naam/wens op het canvasdoek schrijven. Uw uitnodiging wordt zo een bijzondere en blijvende herinnering aan die mooie dag!

Ons assortiment huwelijkskaarten

Om alvast een idee te krijgen kunt u kijken op de volgende sites:

Mogelijke gezinsuitbreiding na jullie huwelijk...? Bekijk onze ruime collectie geboortekaartjes in de collectieboeken of online. Wij werken ook graag jullie eigen ontwerp uit! 

Een ontwerp aanleveren

Hebt u zelf een ontwerp gemaakt en wilt u dat wij dat voor u drukken? Voor het mooiste resultaat van uw drukwerk is het belangrijk dat u bestanden aanlevert die aan een aantal eisen voldoen. Deze informatie is voor u verzameld in een handig pdf-bestand.