Drukkerij van Beek, reclamedrukwerk, geboortekaartjes ontwerpen,

Verleid uw klanten met aanlokkelijk reclamedrukwerk

Een passende en pakkende advertentie, of aantrekkelijke folder? Al het reclamedrukwerk is voor Drukkerij van Beek een peulenschil. Wij drukken brochures zorgvuldig en snel. Want uw aanbiedingen wisselen natuurlijk nogal eens. Speel snel in op zakelijke kansen met mooi en overtuigend drukwerk.

Drukkerij van Beek, reclamedrukwerk, geboortekaartjes ontwerpen,

Het bladert toch lekkerder door papieren folders

Hoewel veel bedrijven ook online adverteren, moet de kracht van papier zeker niet onderschat worden. Wekelijks bladeren nog altijd vele potentiële klanten papieren folders door. Daar wilt u toch tussen zitten?

Drukkerij van Beek helpt uw klantenkring groeien. Met mooi vormgegeven reclamedrukwerk en aantrekkelijke foto’s verkoopt u meer. Bovendien herinnert u uw klanten telkens weer aan uw bedrijf en bereikt u nieuwe klanten. Bel 033 - 25 717 30 of kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten?

Zorg ervoor dat uw bedrijfsnaam blijft plakken

Stickers zijn een doeltreffend en speels reclamemiddel. Uw klanten kiezen zelf waar ze deze opplakken. Of u verspreidt ze zelf, bijvoorbeeld om mogelijke klanten nieuwsgierig te maken om uw site te bezoeken. Wij leveren stickers in diverse maten, kleuren en uitvoeringen.

Stickers bestellen?

Een ontwerp aanleveren

Voor het mooiste resultaat van uw drukwerk is het belangrijk dat u bestanden aanlevert die aan een aantal eisen voldoen. Deze informatie is voor u verzameld in een handig pdf-bestand. 

 

Aanleverspecificaties