Ontwerp samen met onze professionals uw zakelijke huisstijl

Contact

Uw bedrijf komt extra goed uit de verf met een eigen huisstijl. Een beeldmerk dat terugkomt op uw visitekaartjes, briefpapier en wellicht ook op de bedrijfsauto. Bekend maakt bemind, dus herkenbaarheid is voor u als ondernemer van groot belang. Drukkerij van Beek helpt zowel gevestigde als nieuwe bedrijven aan een unieke en sprekende huisstijl.

Het beste voor uw business

Aan een kleinschalige drukkerij hebt u als ondernemer een goede partner. Dankzij onze korte lijnen wordt u snel en persoonlijk geholpen. U wordt niet online aan uw lot overgelaten met ingewikkelde ontwerptools. Wij bespreken met u wat u voor ogen hebt en werken dit uit. Telefonisch of in een persoonlijk gesprek en dat zonder afspraak. Precies wanneer het u uitkomt dus.

PMS-drukken
PMS-drukken geeft u dé garantie dat uw huisstijl in de juiste kleuren gedrukt wordt. Zoekt u een drukkerij die nog originele PMS-kleuren drukt en niet altijd alles omzet naar full color? Dat doen wij! Inmiddels verzorgt Drukkerij van Beek twee- en meerkleuren offsetdrukwerk vakkundig en snel voor meerdere collega’s in de regio en uiteraard ook voor particulieren.

Snelle levering
Gaan de zaken goed? Dan loopt u ongetwijfeld een keer tegen een leeg doosje visitekaartjes aan. Drukkerij van Beek drukt zeer snel nieuwe kaartjes, briefpapier en posters. Wat u ook nodig hebt voor uw bedrijf, wij zorgen ervoor dat de zaken nooit stilliggen.

Daag ons uit
Hebt u een idee voor een ontwerp? Of is het idee nog te vaag en wilt u overleggen met een ontwerper? Bel 033 - 257 17 30 voor persoonlijk advies of kom eens langs bij de drukkerij.

Wij helpen uw bedrijf op weg

Voor startende ondernemers heeft Drukkerij van Beek aantrekkelijke aanbiedingen. Wij adviseren u bij het ontwikkelen van een huisstijl en leveren ook kleinere oplagen tegen scherpe tarieven. Mochten uw bedrijfsgegevens veranderen (en dat komt zeker bij starters nogal eens voor), dan zit u niet met honderden nutteloze visitekaartjes.  

Een ontwerp aanleveren

Voor het mooiste resultaat van uw drukwerk is het belangrijk dat u bestanden aanlevert die aan een aantal eisen voldoen. Deze informatie is voor u verzameld in een handig pdf-bestand.