Drukkerij van Beek, reclamedrukwerk, geboortekaartjes ontwerpen,

Ontwerp samen met onze professionals uw zakelijke huisstijl

Uw bedrijf komt extra goed uit de verf met een eigen huisstijl. Een beeldmerk dat terugkomt op uw visitekaartjes, briefpapier en wellicht ook op de bedrijfsauto. Bekend maakt bemind, dus herkenbaarheid is voor u als ondernemer van groot belang. Drukkerij van Beek helpt zowel gevestigde als nieuwe bedrijven aan een unieke en sprekende huisstijl.   

Drukkerij van Beek, reclamedrukwerk, geboortekaartjes ontwerpen,

Het beste voor uw business

Aan een kleinschalige drukkerij heeft u als ondernemer een goede partner. Dankzij onze korte lijnen wordt u snel en persoonlijk geholpen. U wordt niet online aan uw lot overgelaten met ingewikkelde ontwerptools. Wij bespreken met u wat u voor ogen heeft en werken dit uit. Telefonisch of in een persoonlijk gesprek, en dat zonder afspraak. Precies wanneer het u uitkomt dus.

Snelle levering
Gaan de zaken goed? Dan loopt u ongetwijfeld een keer tegen een leeg doosje visitekaartjes aan. Drukkerij van Beek drukt zeer snel nieuwe kaartjes, briefpapier en posters. Wat u ook nodig heeft voor uw bedrijf, wij zorgen ervoor dat de zaken nooit stilliggen.

Daag ons uit
Heeft u een idee voor een ontwerp? Wilt u een logo laten ontwerpen waar bijvoorbeeld uw naam of initialen in terugkomen? Of is het idee nog te vaag en wilt u overleggen met een ontwerper? Bel 033 - 25 717 30 voor persoonlijk advies of kom eens langs bij de drukkerij.

Kom langs

Wij helpen uw bedrijf op weg

Voor startende ondernemers heeft Drukkerij van Beek aantrekkelijke aanbiedingen. Wij adviseren u bij het ontwikkelen van een huisstijl en leveren ook kleinere oplagen tegen scherpe tarieven. Mochten uw bedrijfsgegevens veranderen (en dat komt zeker bij starters nogal eens voor), dan zit u niet met honderden nutteloze visitekaartjes.

Meer weten?

Een ontwerp aanleveren

Voor het mooiste resultaat van uw drukwerk is het belangrijk dat u bestanden aanlevert die aan een aantal eisen voldoen. Deze informatie is voor u verzameld in een handig pdf-bestand. 


 

Aanleverspecificaties