Wit drukken bij Drukkerij van Beek in Amersfoort

Bent u op zoek naar het perfecte geboortekaartje voor uw kleine wonder? Drukkerij van Beek uit Hooglanderveen (Amersfoort) verzorgt graag een passend kaartje voor uw kleintje! De keuze is eindeloos. Wilt u een stoere kaart, een moderne kaart of kiest u voor een eigen ontwerp? Wit drukken kan ook, dit geeft u nog meer mogelijkheden!

Wit printen

Onze collectie geboortekaartjes is erg divers: hippe kaarten, stoere kaarten, moderne kaarten en natuurlijk ook de klassieke (Oud Hollandse) kaarten. Ook is het mogelijk om een kaart te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat uw kindje een uniek kaartje krijgt. Wit drukken behoort ook tot de mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kaartje op kraftpapier en dan de tekst (deels) in wit drukken. Of wat denkt u van een chique donkerblauw of lief donkerroze kaartje met witte bedrukking? De keuze is aan u! Wij werken ook uw eigen ruwe ontwerp graag voor u uit!

 

Voordat uw kindje geboren wordt, kunt u de perfecte kaart uitzoeken of ontwerpen. Wij hebben verschillende collectieboeken. Deze boeken kunt u een paar dagen meenemen naar huis, om rustig een weloverwogen keuze te maken. Wilt u zelf een kaart ontwerpen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Kom bij ons langs in Hooglanderveen, Amersfoort, dan helpen wij u graag!

 

Hebt u een kaartje uitgezocht en is het ontwerp definitief? Dan kunt u rustig afwachten tot uw kindje er is. Als u voor 12.00 uur aan ons doorgeeft dat uw kindje geboren is, dan kunt u vaak dezelfde middag de geboortekaartjes al ophalen om aan de wereld te laten weten dat uw kleintje er is!

Contact met Drukkerij van Beek

Mogen wij uw geboortekaartje ontwerpen en/of drukken of hebt u een andere opdracht of vraag? Neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier. U bent natuurlijk ook altijd welkom om bij ons langs te komen in Hooglanderveen, Amersfoort. Een afspraak maken vooraf is daarbij handig. Parkeren is gratis en kan direct voor de deur. Wij helpen u graag!