Huwelijkskaarten

Contact

Als u een datum hebt geprikt waarop u in het huwelijksbootje stapt, begint een tijd waarin u van alles gaat regelen. Er zijn dan een hoop keuzes te maken. Een mooie en persoonlijke uitnodiging voor het huwelijk mag dan natuurlijk niet ontbreken. Want een onvergetelijke huwelijksdag start natuurlijk met het versturen van een prachtige uitnodiging! Bij Drukkerij van Beek hebben wij een bijzonder assortiment uitnodigingen, maar helpen u uiteraard ook graag met het realiseren van uw eigen ontwerp.

Huwelijkskaarten voor uw trouwdag

Uw trouwdag is natuurlijk de leukste en meest bijzondere dag uit uw leven, en daar wilt u het liefst al uw geliefden bij hebben. Kondig deze dag aan met een van onze huwelijkskaarten, helemaal aangepast aan uw persoonlijke stijl en wensen. Wellicht verstuurt u eerst een save the date kaart, zodat uw gasten de datum alvast vrij kunnen houden. Vervolgens verstuurt u rond 6 tot 8 weken voor uw trouwdag een huwelijkskaart om de gasten officieel uit te nodigen.

 

Onze collectie huwelijkskaarten is bijzonder: moderne, stoere, chique, romantische, kleurrijke en ook grappige kaarten. Voor ieder bruidspaar een perfecte kaart. Daarmee begint het feest al goed! Of u de uitnodigingen een jaar van tevoren bestelt of met nog een maand te gaan: wij leveren uw kaarten snel en voordelig.

Meer weten?

Ons assortiment huwelijkskaarten

Huwelijkskaarten zijn beschikbaar in allerlei soorten en maten. Drukkerij van Beek begrijpt dat uw trouwkaart moet passen bij het thema van uw huwelijksdag. Daarom hebben we een groot assortiment aan huwelijkskaarten en grote kans dat er een kaart tussen zit die bij u past. Liever een eigen ontwerp laten uitvoeren? Ook dat is mogelijk, zonder dat u hiervoor de hoofdprijs betaalt.

Belarto

Houdt u bijvoorbeeld van reizen en wilt u een huwelijkskaart die bij dit thema past? Of gaat u voor een klassieke kaart met kant of een mooie strik? Belarto heeft een groot assortiment aan trouwkaarten. Vaak is het ook mogelijk om bijpassende save the date kaarten en menukaarten te bestellen.

Buromac

Als u tijdens het ontwerpen van uw trouwkaarten graag rekening wilt houden met duurzaamheid, is een kaart van Buromac waarschijnlijk iets voor u. De kaarten worden hoofdzakelijk gemaakt van FSC-papier om een steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst. Ook werkt dit merk samen met KWF Kankerbestrijding, KiKa en SOS Kinderdorpen.

FamilyCards

Bij FamilyCards zijn er allerlei huwelijkskaarten beschikbaar, van moderne kaarten tot romantische ontwerpen met soms ook accessoires daarbij. . Zo kunt u uw trouwkaart versieren met diamanten, lint en andere soorten accessoires. Op deze manier past de trouwkaart precies bij uw wensen en persoonlijke stijl.

Uw eigen ontwerp: stijlvol of klassiek?

Maar hoe zorgt u ervoor dat uw huwelijkskaart volledig aansluit aan uw wensen? Wij geven u een aantal tips voor het ontwerpen van uw perfecte trouwkaart.

Stijl

Bij het ontwerpen van een huwelijkskaart is de stijl misschien wel een van de belangrijkste aspecten. Zo zijn er ieder jaar weer nieuwe trends binnen de trouwindustrie, van trouwjurken tot huwelijkskaarten. Misschien is er wel een trend die u fantastisch vindt en graag volgt, of misschien houdt u het liever klassiek en traditioneel. Wat voor een huwelijkskaart u ook wenst, bij Drukkerij van Beek is de keuze reuze.

 

Wat is de stijl van uw bruiloft? Gaat u voor een vintage thema, romantisch of voor een buitenbruiloft in het bos of op het strand? Door een huwelijkskaart uit te kiezen die precies bij het thema past, zit er mooi één lijn in de stijl van uw bruiloft. Het ruime aanbod aan huwelijkskaarten en stijlen kan overweldigend zijn. Neem de collectieboeken daarom gerust enkele dagen mee naar huis om rustig thuis te zoeken en ideeën op te doen.

Kleurtinten

Hoewel huwelijkskaarten vroeger bijna altijd wit waren, zijn er tegenwoordig ook huwelijkskaarten beschikbaar in andere kleuren. Sommige kaarten hebben zelfs verschillende kleuren. U kunt het zo gek niet bedenken, of het is mogelijk. Toch blijven de klassieke kleuren, zoals ecru en wit erg populair. Of kies voor een vrolijk maar subtiel bloemmotief. Zo kunt u de kaart zo vrolijk en kleurrijk maken als u zelf wilt.

Papiersoort

Bij het ontwerpen van een huwelijkskaart is de papiersoort ook erg belangrijk. U wilt bovendien wel dat de kaart stevig is, mooi is om neer te zetten én mooi is om te bewaren voor later. Daarom zijn er verschillende papiersoorten om uit te kiezen. Zo kunt u onder andere de keuze maken tussen mat ecru papier, parelmoer of gerecycled papier.

Locatie van de bruiloft

Bij het ontwerpen van een huwelijkskaart is het ook slim om de locatie van de bruiloft in gedachten te hebben. Gaat u trouwen in een kerk, op het strand of in de Italiaanse zon? Vaak zit hier namelijk ook al een bepaalde stijl aan verbonden. Door na te denken over de locatie en het thema van de bruiloft, kunt u al makkelijker bedenken wat voor huwelijkskaart hierbij zou passen. Zo is de uitnodiging voor uw bruiloft helemaal in stijl met de rest van uw bijzondere dag.

Geboortekaartjes en jubileumkaarten

Wie weet volgt er wel gezinsuitbreiding enige tijd na uw bruiloft? Bestel dan ook uw geboortekaartjes bij Drukkerij van Beek. En na een aantal jaren heeft u weer iets te vieren, namelijk uw huwelijksjubileum, ook hierbij zijn wij u natuurlijk graag van dienst.

Altijd snel en voordelig

Bij Drukkerij van Beek begrijpen wij dat een bruiloft veel geld kan kosten. Dan is het fijn als u ook wat kunt besparen op bepaalde zaken rond de bruiloft. Daarom bieden wij kwalitatieve huwelijkskaarten aan, zonder dat u er veel geld aan kwijt hoeft te zijn.

Bespreek uw wensen met ons!

Heeft u speciale wensen voor uw huwelijkskaart? Neem dan gerust contact met ons op!

Wij zetten uw wensen graag om in een mooie uitnodiging en ontzorgen u graag in een tijd dat u veel te regelen heeft. Bespreek uw wensen met ons door te bellen naar 033 - 257 17 30, of kom langs bij ons op kantoor. Een afspraak maken hiervoor is gewenst. Wij zijn te vinden aan de Van Beeklaan 77 te Hooglanderveen. Parkeren is gratis en kan voor de deur!